Duurzaam bouwen Eindhoven

Home » Duurzaam bouwen Eindhoven

✔ Vernieuwende architectuur

✔ Diverse adviseurs

✔ Natuurlijke materialen

Duurzaam bouwen in Eindhoven is bouwen met duurzaamheid als einddoel. De duurzaamheid van de bouw wordt meegenomen in de ontwerpfase, de bouwfase en de gebruiksfase. U kunt uw woning niet alleen duurzaam laten bouwen in Eindhoven. Gedurende het hele traject wordt er rekening gehouden met de duurzaamheid.

Hulp nodig van een vernieuwende architect?

Effecten op het milieu door duurzaam bouwen in Eindhoven

Met duurzaam bouwen in Eindhoven wordt er rekening gehouden met de effecten op het milieu. Hoeveel een woning of gebouw verbruikt, wordt tijdens dit proces ook meegenomen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het energieverbruik van de verwarming of koeling. De milieueffecten worden tijdens het bouwen bekeken over de hele levensduur van het gebouw. Naast duurzaam bouwen is vergunningsvrij bouwen bij ons ook mogelijk.

Verbouwing

Meer informatie over duurzaam bouwen? Bel nu!

Bent u zelf ook van plan om binnenkort duurzaam te gaan bouwen in Eindhoven of omgeving? Hier helpen wij als bedrijf u graag mee. Wanneer u contact met ons opneemt, vertellen wij u hier graag meer over. Dit kunt u doen door te bellen naar +31 6 10715597 of een e-mail te sturen naar info@vandenhurkarchitecten.nl. Heeft u vragen over een van onze andere diensten, zoals hulp bij huisuitbreiding? Ook hierover vertellen wij u graag meer.

Contact

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht