Energiezuinige woning Eindhoven

Home » Energiezuinige woning Eindhoven

✔ Vernieuwende architectuur

✔ Diverse adviseurs

✔ Natuurlijke materialen

Een energiezuinige woning in Eindhoven brengt vele voordelen met zich mee. Wanneer een woning energiezuinig is, betekent dit er zowel in de winter als in de zomer een aangenaam binnenklimaat heerst. Hierbij is er dan sprake van een constante temperatuur en een verbeterde luchtkwaliteit.

Hulp nodig van een vernieuwende architect?

Verschillende soorten energiezuinige woningen in Eindhoven

Wanneer u nadenkt over een energiezuinige woning in Eindhoven dan kunt u niet alleen voor biobased energie kiezen, maar heeft u ook keuze uit twee andere soorten woningen: de lage energiewoning en het passiefhuis. Bij een lage energiewoning is de woning compact en vindt er een goede ruimte-indeling plaats. Denk hierbij aan de oriëntatie, isolatie of mechanische ventilatie. Wel heeft een lage energiezuinige woning in Eindhoven nog een verwarmingssysteem nodig. Bij een passiefhuis is er geen actief verwarmingssysteem vereist. De voorwaarde is hierbij wel dat er bewust wordt omgegaan met de energie. Bij Van den Hurk architecten is duurzaam bouwen ook een mogelijkheid.

Verbouwing

Zelf toe aan een energiezuinige woning? Informeer nu!

Wilt u een energiezuinige woning laten bouwen in Eindhoven? Dan vertellen wij u hier graag meer over. Voor al uw vragen en meer informatie kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar +31 6 10715597 of een e-mail sturen naar info@vandenhurkarchitecten.nl. Heeft u vragen over een van onze andere diensten, zoals het verbouwen van een landhuis? Ook hierover staan wij u graag te woord.

Contact

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht