Huis uitbreiden Eindhoven

Home » Huis uitbreiden Eindhoven

✔ Vernieuwende architectuur

✔ Diverse adviseurs

✔ Natuurlijke materialen

Wanneer u een huis heeft en u wilt gaan uitbreiden, dan kunt u hiervoor terecht bij Van den Hurk architecten in Eindhoven. Wij kijken samen met u naar een uitgebreid bouwplan voor het uitbreiden van uw huis. Hierbij komen verschillende factoren aan bod, zoals bijvoorbeeld de indeling en de vergunningen die hiervoor geregeld moeten worden.

Hulp nodig van een vernieuwende architect?

De beste resultaten wanneer u uw huis gaat uitbreiden in Eindhoven

Voor het uitbreiden van uw huis in Eindhoven werken wij samen met verschillende bouwpartners. Op die manier zorgen wij voor het beste resultaat, dat helemaal bij uw wensen en behoeften past. Een uitbreiding kan bijvoorbeeld zijn dat u uw aanbouw gaat vergroten. Op deze manier wordt met behulp van de juiste materialen een eenvoudige overgang van het huis naar de aanbouw aangelegd. Door dit gedeelte van het huis uit te laten breiden door een architect van ons bedrijf in Eindhoven creëert u meteen een veel grotere ruimte.

Verbouwing

Zelf uw huis uitbreiden? Stel uw vragen direct!

Wilt u binnenkort uw huis in Eindhoven gaan uitbreiden? Dan staan wij u graag bij tijdens dit proces. Heeft u vragen over het uitbreiden? Hiervoor kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar +31 6 10715597 of een e-mail te sturen naar info@vandenhurkarchitecten.nl. Ook voor andere vragen, zoals over het verbouwen van een landhuis, kunt u bij ons terecht. Wij geven graag antwoorden op al uw vragen.

Contact

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht