Landhuis verbouwen Eindhoven

Home » Landhuis verbouwen Eindhoven

✔ Vernieuwende architectuur

✔ Diverse adviseurs

✔ Natuurlijke materialen

Naast reguliere woningen is het ook mogelijk om onze hulp in te schakelen, wanneer u van plan bent uw landhuis te verbouwen in Eindhoven. Een nieuw landhuis bouwen of verbouwen doet u met de hulp van Van den Hurk architecten. Wanneer u met ons aan de slag gaat, kijken we uitgebreid naar de mogelijkheden. Vanuit hier wordt er een bouwplan gemaakt dat aan al uw wensen voldoet.

Hulp nodig van een vernieuwende architect?

Een landhuis naar uw wensen verbouwen in Eindhoven

Bij het verbouwen van een landhuis in Eindhoven komt veel kijken. Zo moet er een sterk bouwplan gemaakt worden en moet er ook gekeken worden naar het ontwerp dat bij u past. Dit kan zowel klassiek als strak zijn, zolang het maar binnen uw wensen past. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een energiezuinige woning. Bij het verbouwen van een landhuis in Eindhoven kan het gaan om verschillende soorten woningen, zoals een hoofdwoning op een landgoed, een grote villa of bijvoorbeeld een grote woning in het buitengebied. Naast het verbouwen zelf kan er ook gekeken worden naar het interieur van de woning.

Verbouwing

Bekijk de mogelijkheden voor het verbouwen van uw landhuis

Beschikt u over een landhuis in Eindhoven en wilt u deze gaan verbouwen? Neem dan gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dit doet u door te bellen naar +31 6 10715597 of een e-mail te sturen naar info@vandenhurkarchitecten.nl. Heeft u vragen over een van onze andere diensten, zoals hulp bij renovatie? Ook hierover staan wij u graag te woord.

Contact

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht