Vergunningsvrij bouwen Eindhoven

Home » Vergunningsvrij bouwen Eindhoven

✔ Vernieuwende architectuur

✔ Diverse adviseurs

✔ Natuurlijke materialen

Wanneer u vergunningsvrij wilt bouwen in Eindhoven kunt u terecht bij Van den Hurk architecten. Vaak is voor het bouwen of verbouwen van uw woning een vergunning nodig. Toch zijn er een aantal opties waarbij het niet nodig is om een vergunning aan te vragen. Hierbij moet u denken aan kleine aanbouw of andere kleine aanpassingen aan uw woning, zoals bijvoorbeeld een dakkapel of serre.

Hulp nodig van een vernieuwende architect?

Vergunningsvrij bouwen in Eindhoven met behulp van onze architect

Wanneer u vergunningsvrij wilt bouwen in Eindhoven is het belangrijk om van tevoren te weten wat en waar u precies wilt gaan bouwen. Voor grote projecten, zoals het bouwen van een nieuwe droomwoning, zijn er vergunningen nodig. Voor andere zaken is dit niet het geval. Een aantal voorbeelden waarbij u vergunningsvrij kunt bouwen in Eindhoven zijn:

 • Aanbouwen
 • Dakkapel plaatsen
 • Zonnepanelen plaatsen
 • Schuttingen of tuinhekken plaatsen
 • Speeltoestellen plaatsen
 • Schotelantennes plaatsen

Bent u benieuwd naar een overzicht van onze projecten? Bekijk hiervoor onze voorgaande projecten.

Verbouwing

Vragen? Stel ze direct!

Heeft u ook de behoefte om vergunningsvrij te bouwen in Eindhoven? Dit en meer is er mogelijk, wanneer u de samenwerking aangaat met ons bedrijf. Heeft u vragen over het vergunningsvrij bouwen? Of heeft u misschien vragen over energiezuinige woningen? Hiervoor kunt u vrijblijvend contact met ons architectenbureau opnemen door te bellen naar +31 6 10715597 of een e-mail te sturen naar info@vandenhurkarchitecten.nl.

Contact

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht